TIDNINGSPRODUKTION
– – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vårt gemensamma mål är att överträffa våra kunders förväntningar med genomtänkta och högkvalitativa tidningar där både form och innehåll sticker ut i mängden. Våra höga ambitioner har inneburit många priser och utmärkelser genom åren, vilket förstås är trevligt. Men det viktigaste för oss är att göra våra kunder nöjda genom att lyssna på deras behov och bidra med vår egen erfarenhet.

Hur vårt samarbete ser ut beror helt på vad som passar dig bäst. Vi kan ta ett helhetsgrepp och skapa en helt tidning – från omslag till sista punkt. Eller så kompletterar vi er egen produktion där det behövs, vare sig det handlar om form eller redaktionellt innehåll.

Oavsett vad vi bestämmer oss för är kommunikation nyckeln till ett lyckat samarbete. Vi är alltid bara ett telefonsamtal bort och våra kunder är alltid hjärtligt välkomna att hälsa på hos oss för att diskutera tidning – eller bara ta en kopp kaffe för den delen.

Under våra projekt kan du läsa mer om några av de produktioner vi har arbetat med genom åren. Vi sparar en hedersplats för din tidning.